maandag 3 oktober 2011

Vakopleiding!

Hee lieve mensen. Wat vind ik het toch ontzettend leuk die reacties. Daar wilde ik jullie eerst even voor bedanken voor ik mijn volgende blog ging schrijven..

Zoals velen van jullie weten zet ik elke woensdag een berichtje over de vakopleiding op mijn blog.. Deze week ben ik jullie gewoon even vergeten. Maar hier komt mijn excuus:
Mijn moeder is zondag 50 geworden. Zij wilde heel graag dat ik haar verjaardag ging organiseren. En ik vind het hardstikke leuk om me uit te sloven in de keuken. Dus ik had allemaal lekker hapjes gemaakt en balonnen besteld een leuk verjaardags cadeautje geregeld zodat mijn pleegzus en mijn broer niks meer hoefde te doen alleen geld geven aan mij. Dus ik had een druk weekje met bedenken en uitvoeren. En ik vond het echt super leuk. En ik hoorde mijn moeder ook. Dus dat is helemaal geslaagd.

Maar natuurlijk had ik jullie foto's beloofd van mijn cursus dus hier zijn ze. Ik heb een Dames corsage gemaakt en een druppel bruidboeket.


Morgen heb ik voor jullie een rouw arrangement en handgebonden boeket.

Tot morgen

3 opmerkingen:

 1. Prachtig !! erg goed gedaan hoor....owwww had mij even gezegd van je moeder.......hmmmmmm......kan ik nog wat doen??? eens even denken........xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig zijn deze creaties, en natuurlijk nog gefeliciteerd met je moeder

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en ook deze waren weer schitterend..... en deze week krijg ik een rouwarrangement in mijn huis...mmmmm ik weet nog niet hoe ik me dit moet voorstellen... maar verder ben ik zeer tevreden met mijn eigen bloemendame!
  En ook zoals ze mijn verjaardag heeft georganiseerd.. helemaal TOP!
  Groetjes
  je moeder
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen