woensdag 14 september 2011

Vakopleiding!

Hee iedereen..

Hier dan het berichtje wat ik gister zou plaatsen. Mijn moeder heeft hele mooie foto's gemaakt van mijn bloemen dus die eer gaat naar haar.
Maar om toch even heel duidelijk te zijn... De bloemstukjes zijn echt mijn werk. Ik heb gister een ontzettend leuke les gehad met een ontzettend leuke groep mensen.
We hebben een Lineair vaas en schaal gemaakt. Bij de schaal had ik alleen het hoogste punt hoger moeten doen. Nu staat alles een beetje op elkaar. Volgens de lerares is hij klein en schattig. Dus ik zei al.. mijn moeder heeft mij niet voor niets Mignon genoemd. Hier even de foto's.

Verder hebben we een heel laag niveau qua gesprekken gehad. We hebben het bijna de hele dag over bassie en adriaan gehad. Over de liedjes en elk woord dat iemand zei was wel een liedje op te bedenken. Aangezien ik met allemaal klasgenoten zit die al kinderen hebben.. En ik er bijna uit kom huppelen was het een leuk onderwerp. We vonden dit toch allemaal wel een moeilijk bloemstukje dus hebben wat spanning weggehaald door heel veel lol te hebben. Dus veel geleerd en lol.. wat wil je nog meer.

(Mijn moeder is ook erg blij.. die mag de stukjes hebben hihi)
Ik zal deze week ook nog wat kaartjes op mijn blog zetten. Maar voor de stukjes word het weer wachten tot dinsdag!

3 opmerkingen:

 1. Wauwww wat mooi zeg!! Dat heb je echt mooi gemaakt!! Ik zou zeggen kom eens deze kant op met je blommetjes ;-)
  Liefs Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig bloemstuk Mignon, je moeder zal wel blij zijn met een dochter die zulke mooie dingen maakt (en jij blij met een moeder die mooie foto;s maakt........)
  groetjes,
  Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Mignon, ik kom natuurlijk via "je trotse moeder"op je blog! Ik werd natuurlijk nieuwsgierig bij het zien van je mooie bloemstuk!
  Prachtig meid..en wat het commentaar van je lerares betreft. Het is een echte "Mignon" geworden!

  Ik heb zelf ooit eens een cursus bloemschikken gedaan...erg leuk!

  Succes met je opleiding!

  Groetjes,
  Helena

  BeantwoordenVerwijderen