donderdag 14 juli 2011

2 nieuwe kaartjes en een frankrijk vraagje

Hee bloggers..

ik heb weer 2 nieuwe kaartjes voor jullie.

En ook heb ik een vraagje voor jullie. Dus daar wou ik mee beginnen.
Ik ga met mijn vriend met de auto en de tent naar frankrijk. We willen beginnen in st malo en dan naar marennes dan Carcassonne en als laatst Márcon. Ik hoopte dat jullie misschien leuke dingen weten te doen daar in de buurt. Ik wil graag mooie stadjes bekijken grotten en parken en dierentuinen alles wat jullie denken wat leuk is. Ik heb ook al een gesnuffelt op internet.. Maar dan weet ik niet of het echt leuk is. En ik zou graag jullie ervaring horen.

Nu mijn 2 kaartjes.
Het eerste kaartje hebben we gemaakt voor de tante en oom van mijn vriend. Een tijdje terug hebben we op hun huis gepast en hebben ze allemaal boodschappen in huis gehaald en ons kaartjes gegeven voor dierenpark emmen. Daarom verdienen ze een leuk bedankt kaartje.


Het tweede kaartje weet ik eigenlijk niet voor wie die was. Ik denk voor een vriendin van mijn moeder. Maar We hebben hem gemaakt met stempelen en dan embossing poeder erover. Daarna hebben we het ingekleur met distress inkt.Ik hoop dat jullie een antwoord weten op mijn vraag. En jullie ideeën met mij delen.

3 opmerkingen:

 1. Hi Mignon,

  wat een beeldige kaarten zijn dit, heel mooi gemaakt!!
  St. Malo is enig, maar ik praat wel over een ervaring die 20 jaar geleden is dus????? De overige bestemmingen zeggen me niets dus ik hoop dat je nog meer reacties krijgt!
  Bon vacances en France!!!

  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kaartjes!! Saint Malo is niet ver van de Mont Saint Michel, dat is echt zo mooi...

  BeantwoordenVerwijderen