donderdag 3 maart 2011

Boerma Instituut

Hee bloggers..

Vandaag ben ik weer op mijn stage bij het Boerma Instituut.. Dat ik vanochtend aan kwam zei mijn baas tegen mij.. Maak jij maar een leuk tafelstukje voor pasen.. Dus ik sprong meteen op en ben gaan kijken wat we in huis hebben...
Dus ik zag staan.... Mos... Tulpen in 3 kleuren... en takken... en jaa.. wat moest ik daar nou van maken.. ik zelf ben niet zo gek op tulpen omdat ze altijd gaan hangen. En dat vind ik zelf niet zo mooi.. Maar Ik moest er toch wat van maken.. En dit is het geworden.. Een simpel tafelstukjee. Ik vind hem wel geslaagd.. Nu julliie nog..!!

Ook ben ik woensdag met mijn moeder aan het knutselen geweest.. We hebben leuke eieren gemaakt.. eigelijk na gemaakt van (Klik).. Dus die krijgen jullie binnenkort te zien...

Hier is mijn paasstukje..

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het een mooie blomestukje, heel natuurlijk. Ik prik altijd met een naald net on de bloem dan gan de tulpen niet hangen, maar dat truukje zal jij wel kennen. Prettige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk gedaan hoor!! ziet er goed uit !! fijne dag liefs van mij...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt voorjaarsachtig,mooi hoor!

  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. knap hoor, het is een prachtig blommetje zo hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooi stukje, heel mooi gemaakt hoor!!

  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dat heb je weer mooi gemaakt...het ziet er heel lente-achtig uit
  groetjes
  je moeder
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Mignon, wat een leuk lente-stuk! Even in antwoord op je vraag- wat doe je met een klosje-Ik zet mijn klosjes in mijn Haberdasherykastje, of geef ze weg aan freubelvriendinnen, met een mooi kantje erom. Eigenlijk zijn ze alleen maar voor de show dus.

  Groetjes, Anette
  ( http://anettesscrapblog.blogspot.com )

  BeantwoordenVerwijderen