zaterdag 5 november 2011

Te late Vakopleiding!

Hee iedereen...

Sorry voor de late vakopleiding blog. We zijn de afgelopen ontzettend druk geweest met de IFTF beurs in Vijfhuizen. Het waren hele leuke dagen en hebben het ontzettend druk gehad met lange uren. Gister hebben we alles afgebroken en begint het gewone leventje weer. Dus ik zal jullie eerst de foto's laten zien van de vakopleiding van 2 weken terug.. Dan komt maandag het berichtje van afgelopen vakopleiding. En komende dinsdag of woensdag die van komende week.

We hebben een tuintje en een Lineaire vaas gemaakt. Mijn moeder en stiefvader vonden het tuintje niet zo heel erg mooi. Maar meer door de soort bloemen dan wat ik er van gecreƫerd heb. Helaas zijn de kleur en keuze van de bloemen niet voor mij.


Tuintje


Lineair vaas

Oo en nog even voor de mensen die op de Kreadoe staan en er heen gaan. Morgen gaan mijn moeder en ik er heen. Dus ik hoop jullie daar allemaal te zien.

Veel blog plezier!

2 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel mooi Mignon. De grote foto herinnert me zo aan onze tuin in Indonesie, daar stonden ze volop te pronken en waren een echte blikvanger aangezien daar ALLES het hele jaar hoofdzakelijk groen is!
  Veel plezier in Utrecht!

  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de Kreadoe was heel gezellig samen met oma.... volgende keer weer?
  en je lineair vaas vond ik wel leuk hoor....!
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen