vrijdag 8 april 2011

Kippie challenge

Mijn moeder en ik zijn vandaag lekker op stap geweest naar Almere. In Almere hebben ze een hele grote hobbystore waar ik helemaal weg van ben. We hebben embossingpoeder, nieuwe aquarelstiften een martha stewart (gras)pons gekocht een vlinder pons en wat papier.
Natuurlijk zijn we meteen even gaan uitproberen en het ging meteen goed.

Ook had ik een vraag aan jullie.....
Hebben jullie dat ook? dat je een goed boek aan het lezen bent en maar niet kan stoppen met lezen? Ik wil vaak tot middernacht doorlezen (al word dit niet heel erg geaccepteerd door de gene die naast me ligt.) Ik ben het verloren labyrint aan het lezen van Kate Mosse... En damess... niet aan beginnen.. Mijn nachten zijn erg kort!

van voren

Zijkant

Ook doen mijn moeder en ik mee aan een challenge van duo challenge. We hebben een leuke paas easelkaartje gemaakt. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden.!!

Hebben jullie nog niet bij mijn moeder gekeken? Doe dat dan ook even zal ze vast leuk vinden..
Heel erg bedankt voor het kijken op mijn blog.. Ik geniet er elke keer weer van om jullie leuke en lieve reacties te lezen!

8 opmerkingen:

 1. prachtig is dit schattige ei kaartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was gisteren al bij je moeder dus het leuke kuikentje had ik al gezien, goed gedaan jullie 2!!! Wat hebben jullie lekker geshopt, ik kijk uit naar wat er straks gemaakt gaat worden! Hoe heet die winkel in Almere Mignon...wel leuk voor een vriendin van mij die daar wel eens komt..mail je even irenedemars@hom.nl dankjewel!!!

  Gezellig weekend en niet te lang lezen, hihihi

  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi zeg, echt lief, en ja ik heb dat ook met boeken. Is dat boek van DE Kate Moss??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja wat hebben we weer een leuk kaartje gemaakt he... op naar een trouwkaart weer eens heel wat anders.
  ik vond het weer gezellig hoor.. hoewel we natuurlijk weer veel te veel geld uit hebben gegeven... maar die embossingpoeder is echt top!
  groetjes
  je moeder
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha ha ja dat heb ik ook hoor, met het boek op de aanrecht eten koken ;) een hand roeren andere hand om het boek voor de snottert te houden en lekker doorlezen. Zegt mijn jongste zoon 'mahham je zal wel heel erg in de war zijn, das geen kook boek hoor'
  Heerlijk als je zo in een boek kunt zitten
  Liefs Moon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Mignon,
  Als ik een goed boek aan het lezen ben vind mijn man me soms met het boek op mijn buik in slaap. Maar ja, ik ben ook wat ouder dan jij.
  Je kuikenkaart is erg leuk geworden. Die van je moeder nog niet gezien. Ik fotografeer graag en mijn nichtjes zijn herhaaldelijk de klos.
  Ze vinden het zelf ook leuk om model te zijn.
  Jouw foto is ook erg mooi genomen en je lijkt me ook een fotomodelletje.
  Veel plezier aan je boek en op naar het eind.
  Groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haaai nicht(:
  ik heb anita's advies opgevolgd en ik heb ook maar een blog gemaakt
  emmaveen.blogspot.com
  er staan allemaal fotos op,
  kijk maar eventjes :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik lees net superrrrrr goed nieuws bij je Mam.....GEFELICITEERD Mignon en zet hem op voor wel slagen in December en dan aan de Internationale Opleiding beginnnen.........helemaal TOP meiske!!!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen