woensdag 21 september 2011

Vakopleiding!

Hee bloggers.

Hier weer een berichtje wat ik dinsdag bij de vakopleiding gedaan heb.
Ik heb een ajour krans gemaakt en een herencorsage.
Met trots presenteer ik hier mijn foto's =)

Mijn heren corsage en ja dames ook heren dragen wel eens roze

Ajour krans

Ajour krans

En voor degene die het een beetje bij houden. In mijn vorige blog heb ik gezegd dat ik een foto zou maken van mijn lelie's.. nou dit zijn ze helemaal open en groot.
En voor iedereen de foto's zijn weer gemaakt door mijn persoonlijke fotograaf hihi. Mijn Moederss.

Bedankt voor het kijken en ik spreek jullie snel weer.

dinsdag 20 september 2011

Huiswerk!

Jaja Bloggers..

Ook bij het boerma instituut moet je huiswerk maken. Dus dat heb ik heel braaf gedaan.
De opdracht was een Lineaire vaas. Dus mijn moeder en ik zijn naar de markt in Hilversum geweest en hebben daar wat bloemen gehaald. Het was vooral expreimenteren en wat was het leuk. We hebben ontzettend grote lelie's gekocht en gekeken wat dat ging worden. Ik heb er gister foto's van gemaakt en toen waren ze nog niet uit. Maar vandaag was de ene al uit maar die andere nog niet. Dus zodra ze uit zijn zal ik ze nogmaals op mijn blog zetten. Maar hier voor jullie mijn huiswerk.



Bedankt voor het blog lezen.. en ik zal morgen avond nog even die van de les van vandaag erop zetten. Dus ik hoop tot morgen :)

woensdag 14 september 2011

Vakopleiding!

Hee iedereen..

Hier dan het berichtje wat ik gister zou plaatsen. Mijn moeder heeft hele mooie foto's gemaakt van mijn bloemen dus die eer gaat naar haar.
Maar om toch even heel duidelijk te zijn... De bloemstukjes zijn echt mijn werk. Ik heb gister een ontzettend leuke les gehad met een ontzettend leuke groep mensen.
We hebben een Lineair vaas en schaal gemaakt. Bij de schaal had ik alleen het hoogste punt hoger moeten doen. Nu staat alles een beetje op elkaar. Volgens de lerares is hij klein en schattig. Dus ik zei al.. mijn moeder heeft mij niet voor niets Mignon genoemd. Hier even de foto's.





Verder hebben we een heel laag niveau qua gesprekken gehad. We hebben het bijna de hele dag over bassie en adriaan gehad. Over de liedjes en elk woord dat iemand zei was wel een liedje op te bedenken. Aangezien ik met allemaal klasgenoten zit die al kinderen hebben.. En ik er bijna uit kom huppelen was het een leuk onderwerp. We vonden dit toch allemaal wel een moeilijk bloemstukje dus hebben wat spanning weggehaald door heel veel lol te hebben. Dus veel geleerd en lol.. wat wil je nog meer.

(Mijn moeder is ook erg blij.. die mag de stukjes hebben hihi)
Ik zal deze week ook nog wat kaartjes op mijn blog zetten. Maar voor de stukjes word het weer wachten tot dinsdag!

dinsdag 13 september 2011

Vakopleiding

Hee iedereen.. zoals beloofd zou ik een berichtje doen over de vakopeiding.. maar de foto's die ik gemaakt heb zijn niet helemaal gelukt... Dus er moeten morgen even nieuwe foto's gemaakt worden en ik heb mijn moeder gevraagd dit te doen.. Dus ik zal morgen het berichtje plaatsen.

Vergeet niet even te kijken morgen avond!

dinsdag 6 september 2011

Vakopleiding Bloemschikken

Jaa bloggers!!
ik ben begonnen met de vakopleiding. Vandaag was mijn eerste dag bloemschikken en wat was het leuk.. En wat was het gezellig.. En ik heb heel veel geleerd.. Ik heb een hele leuke groep van 23 mensen ( waaronder maar 1 man :o)
We hebben een biedermeier gemaakt en een handgebonden boeket. En ik heb hier de foto's voor jullie :)

Helaas moest ik de weg terug met de benenwagen, 3 bussen en met de fiets... Daardoor zijn de boeketten niet helemaal heel thuis gekomen.. Gelukkig heb ik deze foto voor de reis gemaakt.
Normaal haalt mijn vriendje me op maar helaas na 3 jaar is het over.. Dus daaar heb ik ook geen geluk meer van. Dus het word verlopig met het openbaarvervoer.
O en ook mijn vogeltje van mijn vorige blog is bij mijn ex gebleven :'( en dat vind ik helemaaaal niet leuk. Maar het is beter voor haar dan is ze bij andere parkietjes :(
Handgebonden boeket

Biedermeier

Biedermeier
Vanaf nu elke dinsdag een bloemschik berichtje!
Veel blog plezier

vrijdag 2 september 2011

Wat is het weer een tijd geleden dat ik er iets heb opgezet. Er is van alles gebeurd dus ik zal jullie even op de hoogte brengen!

Ik heb een paar weken terug een iPhone gekocht en wat ben ik er blij mee. Mijn moeder vond het ook wel erg interessant en dus heeft zij er nu ook een. Wel zijn we heel nieuwsgierig of er ook een app voor blogspot is. En hoe we dat dan kunnen doen. Ook hebben we een baby parkietje gekocht. Wat een schatje is het. Ze moet nog met pap gevoerd worden en na het pap eten komt ze altijd heel lief bij me liggen. Als ik dan op bed lig dan komt ze op mijn borst onder de dekens liggen. Ze heet snowwhite en noemen haar snowie.



 En ik zou mee doen met de internationale vakopleiding bij het boerma instituut. Alleen hebben er wat mensen afgezegd waardoor hij nu niet door gaat. Nu doe ik mee met de Nederlandse vakopleiding die begint aankomende dinsdag en is maar 1 dag in de week. Ik zal jullie elke dinsdag of woensdag een berichtje sturen met foto's van die dag! Ik hoop dat iemand mij advies kan geven over een blogspot app.

En dan komen zo de foto's Veel blog plezier!